Wat wij doen en kunnen.

Wij zijn ontwerpers, in hart en nieren, en werken aan opgaven in architectuur, stedenbouw en buitenruimte. Daarbij doen we ook onderzoek naar het verleden van woonomgevingen én geven vorm aan hoe deze verbeterd kunnen worden. We ontwerpen en begeleiden in verschillende stadia van het planproces, van verkenning en initiatief tot aan uitvoering. Hierin bouwen we voort op 15 jaar werkervaring, die alle schaalniveaus beslaat van interieur tot stedenbouw en van woningbouw tot utiliteitsbouw.

In samenwerking met ons netwerk zijn wij in staat om benodigde aanvullende disciplines in te schakelen. Zo brengen we een plan van idee en schets (schets-/structuurontwerp/ SO), via een voorlopig ontwerp (VO) en definitief ontwerp (DO+) tot aan uitvoeringsontwerp (UO) naar realisatie.

Ook delen we graag het verhaal van de stad uit de jaren ’70, met lezingen excursies en door deelname aan expertgroepen. Van hieruit geven we advies over de omgang met deze gebouwde omgevingen maar ook over vernieuwing in de hedendaagse stad en woningbouw.

Wij werken aan de bestaande stad.